Nieuwe functies en foto's op beeldbank Ameland

In dit forum kunt u berichten over de website Amelander historie plaatsen.
Amelander historie
Site Admin
Berichten: 204
Lid geworden op: 11 Dec 2015, 23:28
Contact:

Nieuwe functies en foto's op beeldbank Ameland

Berichtdoor Amelander historie » 11 Feb 2017, 16:28

Loepfunctie beeldbank Ameland.jpg
Voorbeeld van de inzoomfunctie
Loepfunctie beeldbank Ameland.jpg (119.76 KiB) 21065 keer bekeken

Beeldbank Ameland heeft nieuwe functies. Voortaan kunt u foto's inzoomen met de loepfunctie. Als u de muis naar de foto verplaatst, verschijnt een loep. Door te scrollen, het balletje op uw muis draaien, kunt u in- en uitzoomen. Dankzij deze functie kunt u beter de oude aktes lezen en oude foto's bekijken.

Dankzij de loepfunctie hebben wij alle foto's van het Nedergerecht Ameland naar de beeldbank overgeplaatst. Daardoor zijn de aktes van de recesboeken nog beter vindbaar. Ook kunt u onder iedere akte een vraag plaatsen door linksonder op 'reacties' te klikken. Van elke nieuwe reactie krijgen wij een melding waarna we proberen uw vraag te beantwoorden.

Voorbeeld tagfunctie beeldbank Ameland.jpg
Voorbeeld van de tagfunctie
Voorbeeld tagfunctie beeldbank Ameland.jpg (188.11 KiB) 21065 keer bekeken

Naast de loepfunctie kunt u ook foto's taggen. Dit werkt op dezelfde manier als foto's taggen op Facebook. Boven iedere foto staat rechtsboven een vierkantje waarop u kunt klikken. Daarna kunt u de gezichten of gebouwen op een foto selecteren en van een naam (tag/label) voorzien. De namen worden automatisch in tags/labels omgezet. Vervolgens kunt u na het taggen met uw muis over de foto gaan en ziet u de ingevoerde namen/labels verschijnen.

In de toekomst hopen wij meer documenten in de beeldbank te plaatsen. Daarover informeren wij u in de Amelander Historie-krant (klik hier).

Terug naar “Website Amelander historie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast