Nieuw: Kennisbank over de Amelander geschiedenis

In dit forum kunt u berichten over de website Amelander historie plaatsen.
Amelander historie
Site Admin
Berichten: 204
Lid geworden op: 11 Dec 2015, 23:28
Contact:

Nieuw: Kennisbank over de Amelander geschiedenis

Berichtdoor Amelander historie » 25 Dec 2015, 12:15

Achter de schermen is al een aantal maanden gewerkt aan het realiseren van een Kennisbank met artikelen over diverse onderwerpen uit de Amelander geschiedenis. Zo hopen we de bezoekers over specifieke onderwerpen te kunnen informeren. De Amelander geschiedenis is zeer divers en beslaat een grote periode. De Kennisbank is dan ook nooit af en we hopen ook van de bezoekers op onze website hulp te krijgen bij het schrijven van de artikelen.

De Kennisbank is verdeeld in zes categorieën: algemeen, personen, gebouwen, objecten, gebeurtenissen en trivia. Elk onderwerp uit de Amelander geschiedenis wordt in één zo'n categorie geplaatst. Als voorbeeld kunt u nu de categorie 'gebouwen' bekijken: http://www.amelanderhistorie.nl/kennisbank/gebouwen/

Onder elk artikel vindt u een zoekbalk en tags waarmee u informatie op de website van Amelander historie kunt zoeken. Bij tags kunt u zoeken op periodes 'tot 1700', '1700-1800', '1800-1900', '1900-2000' en 'vanaf 2000' maar ook op andere onderwerpen. Als u op één van die tags klikt, ziet u een overzicht van artikelen die over onderwerpen uit die periode gaan. Uiteindelijk hopen we zo het gebruiksgemak tegemoet te komen en dat iedereen zo snel mogelijk de informatie vindt die hij zoekt.

De andere categorieën zullen naar verwachting begin 2016 online komen te staan. Daarvoor moeten eerst nog wat artikelen geplaatst worden. Daarbij kunt u helpen door mee te schrijven of uw informatie over onderwerpen uit de Amelander geschiedenis met ons te delen! Mail daarvoor naar info@amelanderhistorie.nl Wij plaatsen dat uw artikel of informatie in de Kennisbank! Natuurlijk zien we er dan op toe dat de informatie inhoudelijk juist en objectief is.

Bekijk de Kennisbank op Amelander historie:http://www.amelanderhistorie.nl/kennisbank/

Terug naar “Website Amelander historie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten